about us calm collection

Ιστορία

Ζήστε την ήρεμη πλευρά της καλοκαιρινής ζωής

Το Calm Collection Santorini είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που προσφέρει μια ποικιλία επιλογών από σουίτες και βίλες για μια ξεχωριστή διαμονή στο νησί της Σαντορίνης. Η αγάπη της οικογένειας Κατσίπη για το νησί, που μετρά δύο γενιές ενασχόλησης στον τομέα της φιλοξενίας, και το πάθος των μελών της για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών έχει οδηγήσει στη δημιουργία εξαιρετικών προτάσεων διαμονής, με στοιχεία από την αυθεντικότητα και την μοναδικότητα της Σαντορίνης. Οι άνθρωποι του Calm Collection Santorini θα σας υποδεχτούν και θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Μαζί μας θα απολαύσετε μια αυθεντική σαντορινιά εμπειρία με μοντέρνες ανέσεις και εξαιρετικές υπηρεσίες. Καλώς ήρθατε στο Calm Collection και ετοιμαστείτε να απολαύσετε την αυθεντική φιλοξενία και τη ζεστασιά των ανθρώπων του νησιού!

Η ιστορία πίσω από την Calm Collection Santorini

Η ιστορία πίσω από την Calm Collection Santorini ξεκινάει με τον Μαρίνο Κατσίπη, γύρω στο τέλος της δεκαετίας του ‘50. Μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε τη Σαντορίνη το 1956 ο Μαρίνος επέλεξε να μην εγκαταλείψει το νησί του και επιδίωξε τα προς το ζην με το μόνο μεταφορικό μέσο της εποχής, τα αξιαγάπητα γαϊδουράκια. Όσο η οικογένειά του μεγάλωνε μετά το γάμο του με την Ευγενία, επέκτεινε την επιχείρησή του στο χώρο της παροχής φιλοξενίας, ξεκινώντας με μερικά μόνο δωμάτια και εξελίσσοντας σταδιακά την επιχείρησή του.

Όσο περνούσε ο καιρός και η Σαντορίνη εξελισσόταν σε προορισμού παγκοσμίου βεληνεκούς, οι επιχειρήσεις της οικογένειας Κατσίπη επεκτείνονταν και αναβαθμίζονταν συνεχώς. Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, ο Γιώργος, ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση και εισήγαγε καινοτόμες υπηρεσίες καθώς και νέες, μοντέρνες προτάσεις, ανακαινίζοντας το Evgenia Suites και μετατρέποντάς το σε ένα πολυτελές συγκρότημα που συνδυάζει στοιχεία που εξυμνούν την Σαντορίνη ως προορισμό διακοπών. Η επόμενη πρόκληση για τον Γιώργο Κατσίπη ήταν να δημιουργήσει τα επόμενα μέλη του Calm Collection Santorini. Έτσι προέκυψαν οι σουίτες San Marino και η Aqua Marine Villa. Η πιο πρόσφατη προσθήκη είναι η Ayama Hideaway Villa, μια πολυτελής πρόταση διαμονής που ξεπερνά κάθε προσδοκία και ανεβάζει τον πήχη όσον αφορά στις πολυτελείς διακοπές στη Σαντορίνη. Ανυπομονούμε για το επόμενο βήμα του Calm Collection Santorini, γιατί ένα είναι σίγουρο, θα ζήσετε μαζί μας την ήρεμη πλευρά του νησιού!

 

Το καλωσόρισμα του Γιώργου

Η οικογένεια Κατσίπη, ιδιοκτήτες του Calm Collection σας καλωσορίζουν στην Σαντορίνη. Η εμπειρία μας στην παροχή αυθεντικής φιλοξενίας αποτελεί εγγύηση ότι η διαμονή σας σε οποιαδήποτε από τις εγκαταστάσεις μας θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία, και η αγάπη για τον τόπο μας και το πάθος να προσφέρουμε άψογες υπηρεσίες ικανοποιεί την υπόσχεση μας στο έπακρο.

Ιστορία

Η έμπνευσή μας πηγάζει από την κομψή αρχιτεκτονική της Σαντορίνης, την απλότητα που αγγίζει στην τελειότητα σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Κάθε επιμέρους κομμάτι του Calm Collection Santorini χτίστηκε από ντόπιους τεχνίτες, που, με σεβασμό στην παραδοσιακή τέχνη έκαναν τα πάντα για να τονίσουν τα βασικά στοιχεία της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής μέσα από τις χαρακτηριστικές καμινάδες, τις λεπτές καμπύλες της δομής και τους γερούς, αδιαπέραστους τοίχους.

Οι υπηρεσίες μας σχεδιάστηκαν με αμέριστη προσοχή στη λεπτομέρεια και μέχρι σήμερα, προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις προσφερόμενες ανέσεις και να αναπτύσσουμε τη δουλειά μας που τόσο αγαπάμε. Προσωπικά θα ήθελα να σας καλωσορίσω όλους τους επισκέπτες μας, τους φίλους μας, και σας υποσχόμαστε ότι η διαμονή σας στη Σαντορίνη και το Calm Collection Santorini θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών.

Γιώργος Κατσίπης | Ιδρυτής & Γενικός Διευθυντής της Calm Collection Santorini

Εγγύηση Καλύτερης Τιμής
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ
Social Media