Καλωσήλθατε στο

Katsaboo Restaurant

calm collection katsaboo inner page slider 1
calm collection katsaboo inner page slider 2
calm collection katsaboo inner page slider 3

Το Katsaboo Restaurant είναι ένας νέος γαστρονομικός προορισμός στη Σαντορίνη όπου μπορεί κανείς να απολαύσει αυθεντική σαντορινιά κουζίνα με μοντέρνες επιρροές στο ειδυλλιακό περιβάλλον πλάι στην πισίνα του San Marino Suites. Παράλληλα, θα απολαύσετε τις απαράμιλλες αποκλειστικές υπηρεσίες που τόσα χρόνια έχουν βάλει τον όμιλο φιλοξενίας Calm Collection στην κορυφή των προτιμήσεων τόσο των ξένων αλλά και των ντόπιων επισκεπτών. 

Πίσω από τη δημιουργία του Calm Collection και του Katsaboo Restaurant βρίσκεται ο Γιώργος Κατσίπης, που με το πάθος και τον πρόσχαρο χαρακτήρα του υποδέχεται επισκέπτες από όλο τον κόσμο σε μια εξαιρετική εμπειρία αυθεντικής σαντορινιάς φιλοξενίας. Φυσικά, από αυτή την εμπειρία δε θα μπορούσαν να λείπουν οι εκπληκτικές, ανεπανάληπτες γεύσεις του τόπου του, και το επόμενο λογικό βήμα για το Calm Collection ήταν η δημιουργία ενός εστιατορίου που θα εμπεριείχε την τοπική κουζίνα μέσα από τη ματιά της οικογένειας Κατσίπη. Με τη βαθιά αγάπη τους για το καλό φαγητό, τα τοπικά προϊόντα που καλλιεργούν οι ίδιοι και τη μαγευτική γεύση της Σαντορίνης, ο Γιώργος και η οικογένεια Κατσίπη σας καλωσορίζουν στο Katsaboo Restaurant. 

 

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

 

 

     

Η Ιστορία μας

Παλιά, όταν όλα ήταν πολύ πιο απλά, μια πρωινή βόλτα στα ηλιόλουστα σοκάκια της Κατσαμπούς συνέπαιρνε τις αισθήσεις με τα μεθυστικά αρώματα φαγητού που αναδύονταν από κάθε κουζίνα των - μετρημένων τότε - σπιτικών της γειτονιάς που μεγαλώσαμε. Φαγητό μαγειρεμένο με καθημερινά υλικά όπως φάβα, τοματάκια και λευκές μελιτζάνες από τα περιβόλια, που πάντα συνοδεύονταν με το γλυκόπιοτο κρασί από τα αμπέλια της Κατσαμπούς. Αυτό ακριβώς το νοσταλγικό συναίσθημα θέλαμε να κρατήσουμε ζωντανό όταν οραματιστήκαμε το Katsaboo Restaurant, να δώσουμε μια γεύση από την γνήσια μαγειρική του τόπου μας, που μας ενώνει με γέλια και χαρές γύρω από το τραπέζι. Και πραγματικά πιστεύουμε πως το πετύχαμε!

Η κουζίνα του Katsaboo

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε για τη δημιουργία των πιάτων του Katsaboo είναι βιολογικά, και τα καλλιεργούμε οι ίδιοι στο οικογενειακό περιβόλι μας, μια πατροπαράδοτη συνήθεια που δε θα πάψουμε ποτέ να αγαπάμε. Βελούδινη σαντορινιά φάβα, άνυδρο τοματάκι, λευκές μελιτζάνες όπως και παρθένο ελαιόλαδο και κρασί δικής μας παραγωγής θεμελιώνουν την κουζίνα του Katsaboo, ενώ η έμπνευση για όλα μας τα πιάτα πηγάζει από τα δροσερά μελτέμια του Αιγαίου, τα ποιοτικά προϊόντα της ηφαιστειακής γης και την τεράστια κληρονομιά της Σαντορίνης μας. 

Όλα αυτά ενώνονται για να σας υποδεχτούν σε ένα γευστικό ταξίδι με εκπληκτικές γεύσεις και αρώματα του νησιού μας, μια γαστρονομική περιπέτεια με την υπογραφή του Γιώργου Κατσίπη και της οικογένειας Calm Collection!

Δείτε τα μενού μας

Εγγύηση Καλύτερης Τιμής

Food Gallery

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ
Social Media